Als arbeidsarts, verpleegkundige, kinesitherapeut, adviserend arts, maatschappelijk werker… komt u mogelijks in aanraking met personen die met/na kanker problemen ervaren op vlak van werk(hervatting). Bewijs uw patiënt een dienst en verwijs hem/haar door naar Rentree.

 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt uw patiënt alle informatie over hoe een Rentree-traject verloopt en welke ondersteuning hij in Rentree mag verwachten. Indien uw patiënt opstart in Rentree, garanderen wij een kwaliteitsvol traject waarin we ook u als netwerk-partner willen betrekken.

Heeft u als verwijzer interesse in een woordje uitleg over het Rentree-project, neem dan zeker contact op. Een Rentree-coach komt graag bij u langs om aan u of uw team een kosteloze toelichting te geven.

U kunt Rentree ook bekend maken aan uw patiënten door een affiche uit te hangen of folders te voorzien in uw wachtruimte. Vraag deze hier aan.

“Patiënten verwijzen naar Rentree doe ik met een ‘gerust hart’, ze kunnen er niet alleen terecht voor een professionele ondersteuning  maar vinden er ook een warm menselijk begrip voor hun bijzondere situatie!”
Dr. Vannecke, adviserend arts, CM

Op 7 maart mocht Sarah De Wolf (coördinator) Rentree voorstellen tijdens de posterbeurs op de European conference for socio professionnal rehabilitation. Bekijk hier de poster.

Contact

Interesse?

Wil je graag begeleiding op maat?

Wil je informatie over werken en kanker?
 

Bel naar +32 487 90 74 80 of mail rentree@dewerkplekarchitecten.be 

Professionelen die meer willen weten, kunnen contact opnemen met Noémie Crémer (coördinator): 

+32 485 36 66 46 - noemie@dewerkplekarchitecten.be

Privacyverklaring Sterpunt

 

1c_KOTK_hor_pos_rgb.jpg

© 2020 Rentree.

Naam *

Email *

Telefoonnummer

Woonplaats *

Provincie *

Uw bericht